15 Temmuz 2014 Salı

Hüseyin Hakkı KAHVECİ'den; TÜRKİYE'Yİ SARSACAK KİTAP!!!...

Kahveciden, "Türkiye’yi sarsacak" kitap!!!...
21.Yüzyılda seçimler meşru gerçekleşti mi?
Hüseyin Hakkı Kahveci’nin yeni kitabı "Yüzyılın hilesi sandıktaki hülle" TOGAN yayınlarından çıktı.
Türkiye'nin son on iki yılında gerçekleşen seçimleri inceleyen Hüseyin Hakkı Kahveci, seçimleri ve siyasi partilerle beraber iktidar meşruiyetini tartışmaya açtığı kitabı, 18 Temmuz Cuma günü aynı anda AVRUPA VE TÜRKİYE'de kitapçılarda satışa çıkacak. Kitap SANDIKTA HÜLLE VE MEŞRUİYET tartışmalarını beraberinde getirirken seçim güvenliği bundan sonra tüm siyasi partiler tarafından daha dikkat çekici bir konu olacak.
Kitap, Türkiye ve Avrupa’da onlarca seçkin kitapevlerinin raflarında 18 Temmuz’dan itibaren yerini alacak. “Yüz yılın hilesi sandıktaki hülle” kitabını satan kitapçılar ise; D&R, Babil, Vatan Kitap, İdefix, Prefix, Pandora, Yem Kitap, Kitap Denizi, Kitap Ağacı, Yazarlar, Kibo, Kuzey Kitapevi, Simurg, Osen Kitap, hepsi burada.com, Kitap kitaba gibi birçok ünlü kitapevi raflarında yer veriyor.
KİTABIN TANITIM BÜLTENİ ŞÖYLE:
Zaruret hâsıl olunca hülleyle iktidar olursan, muktedir olamazsın. AKP 21.Yüzyılın başında Türkiye Cumhuriyetine hükümet eden parti olarak iktidara geldi. Mühim olan “iktidar olmaksa” her şey mubah… Aklınıza ne gelirse, Demokrasi tramvayına binildi mi inmemek gerekiyordu. Her seçim AB normları, o yasaları bu yasaları adı altında AKP'ye kanun kılıfıyla kazandırılan seçim ortamı yaratıldı.
BİZ BU FİLMİ 12 YIL’DIR SEYREDİYORUZ
Biz bu filmi 12 yıldır seyrederken, 30 Mart gecesi film koptu. Her şey o kadar aleni yapılıyordu ki geçmişe dönüp bakınca şu soruyu sormak gerekiyor 2002-2014 yılları arasında yapılan tüm seçim ve referandumlarda 30 Martta yaşanan şaibe ve hilelerin hiç birisi yaşanmadı mı? 
EVET, SANDIKTA HÜLLE VAR
Bu kitapta yaşanıp yaşanmadığını ele aldık. Anladığımız şu ki sandıkta hülle var. Türkiye'de seçimlerde hile ve şaibe yaşandığına artık Türkiye'nin %50sinden fazlası ve bunun yanında tüm Dünya ABD, AB, NATO ve diğer birçok ülkenin uzmanları inanıyor. Bizde bu hilenin, şaibenin izlerini takip ettik.
TÜRKİYE İÇİN ADALET
Türkiye’de seçimler bu kitaptan sonra daha adil yapılacak. Seçimlerde yaşanması muhtemel birçok hile, hülle bundan sonra yapılamayacak. Dönüp geriye baktığımız zaman hiçbir şey için geç değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder